15.11.2012 13:13

Značkové oblečení Desigual

Mezi kvalitní značky oblečení bezesporu patří známá španělská značka Desigual, kterou si můžete v České republice snadno koupit prostřednictvím oficiálního prodejce DIFFERENT fashion store, který provozuje například e-shop www.differentfashion.cz. Pokud se zajímáte o módu, tak jistě znáte kvalitní španělskou značku oblečení Desigual, která je známá svým důrazem na barevnost, originalitu a svěžest.

Španělská módní značka Desigual vznikla v roce 1984, kdy ji založil dvacetiletý Thomas Mayer, který měl vizi barevné a odlišné módní značky, jejíž oblečení bude pozitivně působit i na své okolí. Ne náhodou se prvním sloganem značky Desigual stalo „Desigual je jiná“. Koncept odlišení od ostatních značek je patrný také ve speciálním marketingu, který prodává značku prostřednictvím filmu, polibků, hudby. Rozhodně nelze říci, že by oblečení Desigual bylo nudné nebo bez nápadu. S módou Desigual ve společnosti na první pohled zaujmete, přesto jde o cenově dostupné značkové zboží.

Obchody Desigual naleznete po celém světě a ve všech velkých centrech světové módy jako je Řím, New York, Paříž, Tokyo, Berlín, Dubaj, Londýn. V současné době najdete značku Desigual ve více než 70 zemích celého světa. Oblečení Desigual se vyznačuje jednak barevností a také důrazem na výrobu oblečení pro živé lidi, nikoli jen pro „těla“. Základními přístupy ve tvorbě módy je hravost, odvaha, pocit a odvážnost. Na oblečení Desigual je tento přístup znát.

V nabídce oblečení Desigual jsou barevná trička, barevné šaty, kabelky, sukně i kabáty. Charakteristickým znakem všech druhů Desigual módy je opravdu snaha být jiný. Oblečení je barevné a nápadité, ale také čerpá inspiraci z celé řady kultur po celém světě. V České republice můžete módu Desigual koupit prostřednictvím DIFFERENT fabion store nebo v kamenné prodejně stejného distributora v Plzni.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství