29.11.2011 15:51

Výroba razítek online

Každý podnikatel, živnostník nebo organizace potřebují své vlastní razítko. Žádný zákon sice po firmách ani organizacích razítko ve skutečnosti nevyžaduje, ale není nikdo, kdo by rád vypisoval údaje o svém podnikání, organizaci, nebo živnosti ručně. Pokud pochybujete o smysluplnosti vlastního razítka, tak si zkuste například vyzvednout poštu pro firmu na poště a hned oceníte nepostradatelnost razítek, která vám ušetří desítky minut strávené vypisováním čestného prohlášení.

Razítka jsou každodenním pomocníkem pro každou kancelář. Přemýšleli jste ale někdy jaké razítko si vybrat? Mezi zajímavé typy razítek patří razítka Modico, se svým jedinečným designem a unikátním systémem. Razítka Modico neobsahují vnitřní otáčecí mechanismus, ale inkoust se dostává na papír skrze otevřené póry mikroporézní gumy. Výhodou tohoto řešení je velmi dlouhá životnost razítek, konkrétně až 15.000 otisků s jednou náplní inkoustu. Razítka se nezasekávají a mají velkou citlivost, takže je možné s razítky Modico tisknout i fotografie či drobné písmo. Logo vaší firmy v citlivém rozlišení odliší vaše razítka oproti konkurenci. Velikost písma razítka můžete volit již od 4 bodů.

Výroba razítek Modico je velmi rychlá a razítka jsou vyráběna na počkání do 24 hodin. Navíc součástí objednávky je doprava zdarma a garance 7 let proti zaschnutí razítek. Objednat si můžete razítka online, pomocí třech snadných kroků a razítko vám do 24 hodin přistane na vašem pracovním stole. Stačí si jen vybrat typ razítka a barvu obalu. Následně přiložit grafický návrh a potvrdit objednávku. Nutno zmínit, že razítka Modico, mají svůj osobitý a velmi příjemný ergonomický design. Razítko online si můžete objednat z pohodlí vaší kanceláře a nemusíte do vyhledávače zadávat například razítka Praha, razítka Brno, razítka Ostrava atd.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství