14.04.2012 01:17

Vybavení pneuservisu

Jaro je tu a s ním i přezouvání zimních pneu na letní vzorek. Pneuservisy se v této době předhánějí s nabídkami nejrychlejšího a nejlevnějšího přezutí. Pro zákazníky pneuservisu je vždy důležitá rychlost a také cena. Obojí můžou zaručit jen profesionální pneuservisy s dostatečným vybavením. Pokud provozujete pneuservis nebo plánujete otevřít svůj vlastní, tak vězte, že pro rychlé a kvalitní odbavení zákazníků je potřeba mít kvalitní zařízení a nářadí. Vybavení pneuservisů nejlepší dostupnou technikou nabízí firma MOTORTEC GATE s.r.o., která působí na českém trhu již 20 let. Firma MOTORTEC GATE s.r.o. nabízí kompletní výbavu pro pneuservisy základními stroji a zařízeními pro výměnu pneu, jako jsou zvedáky, zouvačky a vyvažovačky. Kromě nabídky základních pneuservisních strojů nabízí MOTORTEC GATE s.r.o. také jejich pronájem s možností následného odkoupení. Dále také odborné a profesionální pomoc a poradenství při výběru zařízení včetně následného zaškolení obsluhy nových strojů. Samozřejmostí je kompletní servis všech zařízení do 24 hodin. Hlavním krédem společnosti je důvěra v kvalitu a profesionalitu služeb firmy a nikoli okamžitý zisk.

Kromě vybavení pneuservisů zajišťuje MOTORTEC GATE s.r.o. také vybavení autoservisů, ve kterém nechybí například hydraulické a nákladní zvedáky. Pro autoservisy se hodí také myčky kol, které nabízí MOTORTEC GATE s.r.o. ve dvou typech provedení.

Dílenské vybavení pro pneuservis či autoservis zahrnuje také hustící zařízení a kompresory, nebo násobiče momentu pro povolení zatuhlých šroubů na zarezlých kolech. MOTORTEC GATE s.r.o. prodává zařízení pro pneuservisy také bazarem, který naleznete přímo na jejich webových stránkách. O spolehlivosti společnosti svědčí její velmi dlouhá historie a také desítky spokojených zákazníků a referencí na poskytovaný servis a služby.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství