26.10.2012 00:33

Virtuální sídla

Virtuální sídlo je snadnou možností, jak si pořídit atraktivní adresu pro vaši firmu a nemuset platit drahý pronájem v centru některého z velkých českých měst. Virtuální sídla jsou ve své podstatě poštovní adresy, které máte uvedené v obchodním rejstříku jak sídlo vaší firmy. Pronájem virtuálních sídel je běžnou činností i v řadě dalších evropských zemí. Výhodu je samozřejmě prestižní adresa, která zvyšuje atraktivitu firmy pro zákazníky a obchodní partnery. Kromě pronájmu virtuálního sídla můžete často získat také doplňkové služby jako je jednorázové pronajímání kanceláře či zasedací místnosti. Samozřejmostí je možnost přeposílání pošty na adresu skutečného sídla firmy.

Virtuální sídla v České republice pronajímá například společnost Firmus a.s., která nabízí pronájem virtuálních sídel hned v několika velkých českých městech. Mezi města, kde můžete získat virtuální sídlo, patří Praha, Brno, Ostrava, Olomouc či Třinec. V rámci Prahy je v nabídce společnosti Firmus a.s. samozřejmě též atraktivní Praha 1. Snadno tak může být vaše virtuální sídlo firmy Praha.

Mezi doplňkové služby patří možnost pronájmu zasedací místnosti, přeposílání pošty či její otevírání, nascanování a odeslání e-mailem, anebo zasílání SMS notifikací o příchozí poště. Virtuální sídlo je obsluhováno profesionálním týmem, máte tak jistotu, že neztratíte jediný dopis či zásilku a také, že se o nich obratem dozvíte. Samozřejmostí je také evidence telefonních hovorů a jejich zaznamenání a předání. Pokud by vaši firmu ve virtuálním sídle neočekávaně navštívil váš klient či obchodní partner bude profesionálně uvítán proškoleným personálem.

Zřízení virtuálního sídla je naprosto legální a zákonné. Tímto způsobem můžete mít vaše podnikání přímo zřízeno na adrese virtuálního sídla, anebo je mít jako kontaktní místo či některou z vašich poboček a dát tím najevo své působení ve více městech. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství