03.05.2015 10:36

Virtuální kancelář a založení s.r.o.

Založení s.r.o. je dnes otázkou několika dní, ovšem je vždy nutné počítat s tím, že celý proces založení nové firmy je u nás stále poměrně administrativně náročný. Proto se vyplatí při zakládání firmy využít služeb profesionálů a nechat si založit firmu na klíč. Stejně tak už dnes nemusíte podnikat na své adrese a vystavit se riziku exekucí v případě neúspěchu. Jednoduše můžete využít služeb virtuálního sídla na lukrativní adrese v Praze.

Výhody založení s.r.o.

Společnost s ručením omezeným (s.r.o.) má oproti klasické živnosti několik výhod. Tou hlavní je bezpochyby minimalizace rizika za případné ztráty, kdy společnost ručí celým svým majetkem a společníci ručí pouze do výše nesplacených vkladů. Po splacení plné výše vkladů všech společníků ručení společníků zaniká a za závazky ručí již pouze společnost.

Pro založení s.r.o. je nejlepší využít služeb profesionálů, kteří se na zakládání firem specializují. Odpadne vám nutnost studia legislativy, formulářů a úředních postupů a svoji společnost získáte nejkratším možném čase. Navíc máte garanci založení s.r.o. do deseti dní.

Sídlo firmy

Sídlo firmy je dnes především součástí prezentace společnosti, kdy samotné podnikání může probíhat z domova či na cestách prostřednictvím počítače. Sídlo firmy je však stále adresa, která bude uvedena v obchodním rejstříku a která bude sloužit jako kontaktní místo pro vaši firmu před zákazníky a partnery. Proto se vyplatí využít služeb takzvané virtuální kanceláře, kdy za měsíční poplatek můžete využívat pro své sídlo atraktivní adresu v centru Prahy.

Virtuální kancelář má celou řadu výhod, mezi které patří snížení nákladů za pronájem prostor, atraktivní adresa pro prezentaci před zákazníky, snížení pravděpodobnosti kontroly ze strany finančního úřadu (týká se sídel v Praze) a dále pak možnost využití celé řady dalších služeb, mezi které patří přeposílání korespondence, přesměrování pevné linky na váš mobilní telefon, služby operátorky a další. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství