07.02.2015 14:04

Vedení účetnictví

Účetnictví a daňová evidence je pro každého podnikatele či živnostníka malou noční můrou. Díky stále se měnícím zákonům, které se v oblasti daní, odvodů, DPH a dalších položek mění každý rok a často těsně před začátkem nového roku, jsou na podnikatele kladeny stále větší nároky. Pokud tedy podnikatel nebo živnostník vede své účetnictví a daňovou evidenci svými vlastními silami, je to opravdu postrachem pro většinu z nich. Nejlepším řešením tak je předat své účetnictví a vedení daňové evidence do správy externí účetní firmy, která se na správu všech finančních dokladů a povinností specializuje. Máte tak jistotu, že je vše ve správě profesionálů a můžete mít klidnější spaní a čas věnovat se tomu co umíte, tedy vašemu podnikání či živnosti.

Jak si ale vybrat spolehlivou účetní firmu? Nejjednodušší je podívat se na profil dané společnosti a především na její historii a reference. Pokud například hledáte účetnictví České Budějovice, nabízí se jako jedna z možností kam svěřit své starosti o daně a účty společnost BENE CB spol. s r.o. Tato společnost působí v Českých Budějovicích a má již 25 letou historii, jde tedy o jednu z nejzkušenějších společností na správu daní a účetnictví. BENE CB spol. s r.o. nabízí vedení podvojného účetnictví včetně roční uzávěrky a zpracování daňových přiznání, což ocení zejména větší firmy. Pro menší firmy společnost nabízí vedení daňové evidence, která nahradila dříve známé jednoduché účetnictví. Samozřejmostí je například evidence majetku, evidence DPH či souhrnných hlášení, vedení pokladního deníku, výkazů zisku a ztrát, cass flow či peněžní deník.

Jestliže potřebujete vést účetnictví v Českých Budějovicích, bude pro vás být BENE CB spol. s r.o. dobrým řešením. Výhodou je již zmíněná dlouholetá zkušenost v oboru účetnictví a daňové evidence, která vám garantuje odbornou péči a vysokou profesionalitu. Mezi další služby patří také zastupování před úřady, namátkou finančními úřady, českou daňovou správou, zdravotními pojišťovnami či úřady práce. Veškeré doklady jsou také zálohovány v elektronické podobě se samozřejmou tištěnou podobou dokladů pro každého klienta.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství