08.12.2014 14:57

Tvorba webů

Webové stránky jsou v dnešní době nezbytností pro každou firmu, živnostníka anebo například občanské sdružení. Tvorba webových stránek je proto pro každou společnost velmi důležitá. Dříve k prezentaci na internetu stačil zápis v katalogu, nebo narychlo udělané webové stránky na koleně a na vlastní pěst. To už ale přestává platit právě s tím, jak roste důležitost internetu a počet jeho uživatelů. Internet je dnes stále častěji zdrojem zákazníků a to i pro firmy či živnostníky, kteří provozují bytostně offline služby, ale také pro neziskové organizace, které díky internetu a kvalitní webové prezentaci mohou například snadněji získávat prostředky na svoji činnost od nejrůznějších dárců.

Jak ale získat kvalitní webové stránky? Cestou ke kvalitním webovým stránkám je nechat je vytvořit profesionály. Webové stránky vytvořené profesionály přitom nemusejí být drahé, ani přehnaně složité na ovládání, ale mohou být jednoduché a přesto úspěšné. Rozdíl mezi stránkami vytvořenými svépomocí a stránkami udělanými odborníky je v jejich použitelnosti. Přesněji v tom, jak se stránky budou umísťovat ve vyhledávačích a jak snadno je tedy vaši potencionální zákazníci najdou. A to je to, co je pro každou společnost či organizaci u webu to nejdůležitější.

Pro kvalitní a přitom jednoduše použitelné webové stránky můžete vyzkoušet společnost WhiteHat.cz, která se zabývá tvorbou webů a webových stránek. Webové stránky od WhiteHat.cz jsou postavené na redakčním systému WordPress, který zvládne používat opravdu každý. WordPress má jednoduché uživatelské prostředí a zároveň je možné jej rozšířit tisíci hotovými moduly. Vytvoření webových stránek od WhiteHat.cz vám zaručuje to, že budou stránky přívětivé pro uživatele a především dobře naprogramovány tak, aby se umisťovaly na prvních místech ve vyhledávačích. Kvalitní kód stránek má na vyhledávače a návštěvnost stránek velký vliv.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství