28.08.2012 19:08

Tvorba webových stránek

Webové stránky jsou dnes standardem pro každou firmu či společnost. Mít webové stránky se stalo standardem a pro velkou část zákazníků jsou dnes webové stránky hlavním zdrojem informací, pokud je nějaká firma nemá zdá se jim podezřelá, nebo alespoň neseriózní či špatně fungující. Tvorba webových stránek je tedy povinností pro vás i vaši konkurenci. Jak se tedy odlišit od ostatních a zaujmout na internetu?

Velká část firem má ovšem velmi nekvalitní stránky, které udělal na koleni student střední školy. Řešením jsou kvalitní webové stránky, vytvořené profesionály s dobrými referencemi. Jednou z takových společností, je společnost PiXOLO s.r.o., která je autorem desítek stránek, firemních log, designů a prosperujících internetových obchodů. Tvorba webových stránek společností PiXOLO s.r.o. má celou řadu kvalitních referencí od známých firem. Mezi její klienty patří například ČEZ, Česká spořitelna, a.s. nebo INVIA.CZ, s.r.o.

Kromě tvorby webových stránek se PiXOLO s.r.o., věnuje také SEO optimalizaci na klíčová slova, psaní PR článků a marketingu, tedy zejména umisťování webových stránek na předních místech ve vyhledávačích. Samozřejmostí v nabídce služeb je internetový marketing, vždy realizovaný tak, aby upoutal pozornost zákazníka. Grafika všech projektů obsahuje moderní trendy v oboru.

Samostatnou kapitolou je tvorba internetových obchodů a obchodů na Facebooku. Internetový obchod prochází různým vývojem a v součastné době začínají být trendem internetové obchody na Facebooku. Společnost PiXOLO s.r.o., jako jedna z mála nabízí právě tento typ obchodu.

K dobrému firemnímu marketingu patří také firemní logo a firemní identita. Oboje můžete snadno získat o profesionálníspolečnosti. Společnost PiXOLO s.r.o., nabízí více než deset let zkušeností s prací na webových projektech a internetovém marketingu. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství