23.01.2012 13:17

Tvorba E-shopu

Internetové podnikání v České republice zažívá boom, a to i přes trvající hospodářskou krizi. Internetové obchody zažívají nárůst počtu zákazníků a stále více Čechů nakupuje na internetu většinu svého zboží. Mezi zboží prodávané prostřednictvím internetu se v letošním roce zařadily také čerstvé potraviny, které nabízí jeden z předních supermarketů. V této době, kdo z podnikatelů nemá ještě svůj vlastní internetový obchod, potýká se s poklesem tržeb a úbytkem zákazníků v kamenných prodejnách. Přitom vytvoření e-shopu je velmi jednoduché a podnikatel nepotřebuje žádné speciální dovednosti nebo velké investice. Investice do vytvoření e-shopu je dnes opravdu v řádu stokorun! Řešením je pronájem e-shopu za minimální pořizovací náklady.

Pořízení e-shopu lze totiž i bez naprogramování vlastního řešení za desítky tisíc, dnes stačí využít možnosti pronájmu již hotového e-shopu. Při pronájmu e-shopu na vás čeká profesionální aplikace, u které si můžete zvolit individuální design, nebo si vybrat z několika nabízených hotových řešení. K pronájmu e-shopu u Pixolo získáte navíc facebook obchod zdarma. Cena e-shopu začíná již na neuvěřitelných 149 Kč včetně hostingu a e-mailu, navíc získáváte facebook e-shop zdarma. Po celou dobu pronájmu e-shopu máte k dispozici plnou technickou podporu a možnost individuálních úprav. Při pořízení nového e-shopu získáváte plnou verzi na 15 dní zdarma. Všechny aktualizace systému jsou automatické a bezplatné, můžete si kromě základní SEO optimalizace zvolit přímo profesionální SEO optimalizaci e-shopu pro vyhledávače.

Jednoznačnou výhodu při pronájmu e-shopu je to, že založení e-shopu je okamžité a bez čekání. Mezi další výhody, které podnikatelé obzvláště ocení, patří minimální pořizovací náklady, které z investice dělají naprosto bezrizikovou záležitost. Při pronájmu e-shopu nejdete do podnikatelského rizika s rizikem ztrát, výše případné ztráty je stokorunová.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství