28.03.2012 14:58

Transparentní půjčka

Málo která nebankovní půjčka se v dnešní době dá označit jako transparentní a přehledná. Myslíme tím půjčku, která nemá žádné skryté smlouvy, texty malými písmy, dodatky a podobně. Ale především také půjčka, která má jasné a přehledně rozepsané způsoby splátek a případných navýšení, které budou jasné na první pohled každému. Jednou z půjček, o kterých lze tvrdit, že transparentní jsou, je nepochybně půjčka společnosti Provident.

Provident půjčky jsou jasné a přehledné, protože od začátku přesně víte, kolik činní jednotlivé splátky půjčka a navýšení v případě prodlení se splácením. Výše půjčky je možná až do 50 000,- Kč a doba splácení a výše splátky je dána přesně rozepsanou tabulkou. V této tabulce u půjčky Provident také nalezete přesnou částku, kterou zaplatíte celkově za poskytnutou půjčku. Žádné další skryté poplatky půjčka neobsahuje. Pro ověření možnosti získání půjčky stačí pouze vyplnit formulář na internetových stránkách a následně získáte informaci o tom, kolik si lze půjčit a dostanete nabídku několika možností půjčky.

Při žádosti o půjčku Provident je třeba prokázat váš příjem. Následně již nejsou prověřovány registry dlužníků ani není zapotřebí ručitele či zástavy za půjčené peníze. Časté otázky kolem transparentní půjčky Provident naleznete samozřejmě na internetu včetně všech odpovědí. Výhodou u této půjčky je také fakt, že je poskytována společností, která působí na Českém trhu již více než třináct let a je tedy prověřena jak kontrolními orgány, tak samotnými klienty.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství