01.10.2014 02:18

Tonery a cartridge

Mezi nejběžnější kancelářské zboří bezpochyby patří náplně do tiskáren, které jsou vytížené v každé firmě či instituci, obzvláště na úřadech a firmách s potřebou každodenního tisku. Kvalita náplní do tiskáren je přitom rozhodujícím faktorem pro životnost vaší tiskárny či multifunkčního zařízení. Náplně do tiskáren se dělí na tonery a cartridge. Tonery jsou zejména pro laserové tiskárny, kdežto cartridge se používají v inkoustových tiskárnách. Hlavním rozdílem mezi oběma způsoby tisku a druhy tiskáren je v pořizovací ceně a kvalitě. U inkoustových tiskáren hrozí zaschnutí náplně, na druhou stranu jsou pořizovací ceny inkoustových náplní nižší než je tomu u náplní pro laserové tiskárny.

 

Tonery i cartridge se musejí čas od času vyměnit v každé tiskárně. Každý pak stojí před rozhodnutím, zda si pořídit originální a značkový nový toner či cartridge anebo zvolit levnější způsob takzvané repasované náplně. Repasované tonery přitom mohou být stejně kvalitní, jako originální nové, jen je třeba si ohlídat od koho si takový toner pořizujete.

 

I proto, že kvalita náplně ovlivňuje životnost tiskárny, vyplatí se pořízení toneru od osvědčené firmy. Jednou z takových je firma TONERA spol. s r.o. , která nabízí jak originální náplně, tak repasované tonery. Předností nákupu u TONERA spol. s r.o. je především dlouholetá zkušenost v oboru, ve kterém společnost působí již od roku 1992. Díky tomu nabízí více než 850 typů náplní a spolupracuje s předními výrobci tiskáren. Samozřejmostí jsou i nejběžněji používané cartridge HP a cartridge EPSON.

 

Pokud si navíc objednáte zboží za více než 2000,- Kč neplatíte poštovné ani balné. Při nákupu renovovaných náplní nad 3000,- Kč získáte 5% slevu. Další slevu 3% můžete získat při nákupu přímo na jedné ze dvou pražských poboček. V současné době TONERA spol. s r.o. vyrábí náplně do tiskáren i pro zahraniční zákazníky, což, jak jistě uznáte, je velmi dobrou referencí.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství