09.09.2011 21:51

Svět půjček

Se začátkem školního roku pro řadu čerstvých studentů vysokých škol začíná období velkých změn. Jednou z takových bývá i otevření studentského konta u některého z bankovních domů. Studentské účty nabízí celou řadu výhod. Kromě různých slev jde také o možnost výhodných finančních půjček. Pokud však nepatříte mezi studenty a potřebujete pokrýt krátkodobý výpadek vašich příjmů, můžete sáhnout po některé z nabízených půjček.

Když potřebujte půjčit jen na skutečně přechodné období, vyplatí se vám využít krátkodobé půjčky od 1 000,- do 10 000,- Kč. Výhodou krátkodobých půjček je rychlost jejich vyřízení bez nutnosti prokazování příjmu. Půjčky jsou neúčelové, takže použití finančních prostředků je čistě na vás.

Ferratum půjčka patří také mezi takzvané krátkodobé půjčky. Půjčit si můžete menší částky a vybrat si jejich splacení v řádu dnů či týdnů. Výhodou je získání půjčky pomocí SMS a to buď převodem na účet, nebo poštovní poukázkou na vaši domácí adresu. Rychlost vyřízení vaší půjčky je do neuvěřitelných 10 minut.

Chcete li si půjčit větší objem peněz a nechcete prokazovat výši svého příjmu, jsou pro vás nejlepší nebankovní půjčky. Půjčky bez potvrzení příjmu jsou rychlé na vyřízení, odpadá totiž dokládání příjmu a také jejich schvalování je o dost jednodušší než půjčky u klasických velkých bank. Proti bankám jsou také půjčky flexibilnější, často s donáškou peněz až do pohodlí vašeho domova. Půjčky bez potvrzení příjmů jsou tak dostupnější pro daleko větší počet zájemců, než složitější půjčky v bankách s nutností doložení řady dokumentů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství