10.03.2012 12:14

Svatební šaty - prodej a půjčovna svatebních šatů Praha

Plánujete svatbu a chystáte vše tak, aby váš svatební den byl co nejlepší? Většina z nás to tak chce, takže nepřekvapí, že nevěsty se zaobírají dlouho dopředu tím, jaké svatební  šaty si pro tuto jedinečnou příležitost pořídí. Svatební šaty jsou to první a poslední co na nevěstě zaujme. Nikdo během svatebního dne nebude zjišťovat, zda nevěsta rozumí pokročilé matematice, nebo má vzdělání v Anglické literatuře. Všichni si zapamatují především to, jaké měla nevěsta šaty. Tím jak jsou svatební šaty nevěsty výrazné, většinou bílé a typicky velkorysé, zanechají v každém silný dojem.

V Praze funguje již od roku 2007 Svatební dům Praha, který nabízí k zakoupení svatební šaty značky Kleinod, která patří mezi přední evropské firmy ve svém oboru. Kromě zakoupení vlastních svatebních šatů, si můžete ve Svatebním domě v Praze svatební šaty také zapůjčit. Oboje má své výhody. Zakoupení vlastních svatebních šatů je ideální možnost mít šaty přesně na míru, tak aby vám padly co nejlépe. Svatební šaty pak můžete mít jako trvalou vzpomínku na slavný den vašeho sňatku a mohou se stát rodinným artefaktem i pro další generaci.

Půjčovna svatebních šatů naproti tomu umožňuje pořízení svatebních šatů za přijatelnější cenu a také se nevěsta nemusí tolik trápit s tím, aby její svatební šaty vydržely případně také pro její dceru. Není to častý případ, ale stává se, že matky své svatební šaty předávají svým dcerám. Půjčení svatebních šatů je samozřejmě finančně výhodnější než pořízení nových. Svatební dům Praha je největším svatebním domem v České republice a nejdete v něm svatební šaty většiny prestižních světových značek k zakoupení nebo k zapůjčení.

Kromě svatebních šatů nabízí Svatební dům Praha také společenské šaty a pánskou módu. Specialitou je také zakázkové krejčovství, ve kterém si můžete objednat svatební šaty či oblek přesně podle vašich představ. Krejčovství ve Svatebním domě nabízí kromě zakázkového šití a úprav, také opravy vašich svatebních šatů a dalších obleků.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství