23.09.2012 08:19

Srovnejte si nabídku půjček

Rozhlížíte se právě kolem sebe a sháníte půjčku? Pokud ano, víte, že není vůbec snadné se ve stávající nabídce půjček zorientovat a zvolit si tu nejvýhodnější půjčku na trhu. Ideálním řešením by bylo, pokud by všechny půjčky byly na jednom místě, přehledně seřazeny a vy jste si mohli zvolit tu, která nejlépe splňuje vaše přání a nároky. Přesně to řeší portál ušetřeno.cz, na kterém naleznete přehledné srovnání půjček seřazených dle různých parametrů.

Porovnání půjček aktuálně probíhá mezi 19 nabídkami od různých společností. Mezi srovnávanými půjčkami nechybí půjčka České spořitelny, Zuno půjčka, Provident půjčky, Ferratum půjčka a dalších 15 nabídek půjček. Hlavní výhodou srovnání půjček je možnost rychlého přehledu všech nabídek a porovnání výše splátek a úroků. Pomocí jednoduchého vyhledávání můžete zvolit srovnání všech nabízených půjček podle různých kritérií. Každému vyhovuje jiný typ půjčky, někdo hledá nejlevnější půjčku, jiný si chce rozložit splátky na co nejvyšší dobu, někoho zase zajímá jak je na tom jeho banka s nabídkou půjček ve srovnání s ostatními.

 

Mezi nabídkou půjček na portále ušetřeno.cz nechybí ani půjčky nebankovních společností, které nabízejí velmi rychlý způsob získání půjčky. Mez takové patří například Provident půjčky, či půjčky společnosti Ferratum. Výhodou půjček od nebankovních společností je snadnost získání půjčky o proti klasickým půjčkám bankovních domů. Často nemusíte prokazovat svůj příjem, nepotřebujete ručitele, ani nemusíte uvádět účel půjčky. Rychlost získání nebankovní půjčky může být v řádu desítek minut. Díky těmto výhodám jsou však nebankovní půjčky dražší, tedy často se z nich platí vyšší úroky než při půjčce od vaší banky. Dostupnost nebankovních půjček je ovšem vyšší než v případě půjček od bank. Portál ušetřeno.cz vám velmi rychle a jednoduše srovná téměř dvacet aktuálních nabídek půjček bank a půjček nebankovních společností.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství