18.08.2011 15:52

Spolehlivé půjčky

Půjčování peněz je téma, které se dotýká velké části z nás. Alespoň zprostředkovaně, například tím že radíme někomu kde si půjčit peníze, nebo jakým způsobem s nimi lépe hospodařit, se půjčkám nevyhneme nikdo z nás. Půjčování peněz by vždy mělo být s rozvahou a s co nejvíce informacemi o nabízených půjčkách a dalších možnostech získání finančních prostředků. Proto je vždy dobré se seznámit s nabídkou různých půjček a vyžádat si například podrobnější informace prostřednictvím dotazníkových formulářů. Společnosti půjčující peníze jsou zákonem poměrně dobře ošetřeny, ale informace, které musejí ze zákona zveřejnit, jsou občas před spotřebitelem také dobře skryty.

Hledáte li spolehlivou půjčku, rozhlédněte se po trhu a najděte si tu, která vám nejvíce vyhovuje. Ferratum je například půjčka, ke které nemusíte dokládat žádný doklad o výši příjmu, což uspíší její vyřízení oproti ostatním půjčkám. Home Credit naproti tomu nabízí půjčku bez ručitele, až do výše 150 000,- Kč a navíc úvěr můžete při nespokojenosti do jednoho měsíce bez poplatků zrušit. Půjčky společnosti Provident Finacial zase působí na českém trhu velmi dlouhou dobu a Provident je známa tím, že si neúčtuje žádné skryté poplatky a nabízí poměrně jednoduchý způsob získání půjčky. Provident a Home Credit jsou sice společnosti, které na českém trhu působí dlouhá léta, mají tedy oproti jiným výhodu, že byli a jsou pod „kontrolou“ tisíců klientů, ale nově se objevující společnosti jako je Ferratum zas nabízejí trochu jiné podmínky pro získání úvěru, čímž vytvářejí zajímavý a potřebný konkurenční boj na poli půjček.  

Říci které půjčky jsou spolehlivé, není tedy tak snadné, ale pro potřebnou orientaci určitě dobře poslouží historie společnosti, nabízené podmínky půjček a informace o všech poplatcích. Najít spolehlivou půjčku si však už musíte sami, při jejím výběru vám držíme palce.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství