21.10.2012 19:37

Společnost na klíč

Založení obchodní společnosti je pro řadu podnikatelů úmorná práce s obíháním úřadů a vyřizováním povolení, zápisů a všech dokladů, které založení nové firmy vyžaduje. Řešením je možnost nechat si založit společnost na klíč anebo si koupit již založenou společnost, se kterou můžete začít podnikat do druhého dne. Založení firmy na klíč je klasickou službou, kdy společnost založí firma specializující se na zakládání obchodních společností. Hlavními výhodami je odpadnutí zdlouhavého a často nepříjemného obcházení úřadů se všemi formuláři a doklady. Nemusíte se také starat o to, jaké platí zákony a na který úřad přesně musíte jít. Společnost na klíč je jednak zakládána přesně podle vašich požadavků a také hlavně v naprostém souladu se zákony České republiky. Samozřejmostí je splacený základní kapitál i možnost vybrat si vlastní název a sídlo.

Vybrat si můžete z nejčastějších druhů obchodních společností v ČR, kterými jsou společnost s ručením omezením (s.r.o.) a akciová společnost (a.s.). Firmy na klíč jsou častým způsobem jak co nejrychleji získat novou firmu bez minulosti či s minulostí a moci okamžitě začít s podnikáním. Kromě pouhého založení společnosti na klíč je u seriózních firem, které se zabývají zakládáním a prodejem společností, možné si zároveň pronajmout i sídlo společnosti. Pronájem sídel společností může být virtuální, nebo skutečný.

Hlavními výhodami při založení společnosti na klíč je rychlost a to, že vše je vyřízeno za vás bez potřeby znalosti předpisů či dlouhého chození po úřadech. Založení společnosti za vás vyřídí profesionálové s individuálním přístupem a dobrými cenami. Založení společnosti na klíč ocení jak začínající podnikatelé, tak také firmy které již podnikají, ale potřebují z nejrůznějších důvodů vytvořit svoji dceřinou společnost, anebo pro nový obor podnikání společnost úplně novou.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství