24.09.2011 20:19

Slevy

Boom portálů nabízejících slevy oproti předchozímu roku už pomalu ustává a existence slevových portálů nikoho už tolik neudivuje. Webových stránek nabízejících slevy je dnes nepřeberné množství a vybrat si nyní můžete mezi stovkami slev každý den. Pro lepší orientaci vznikly téměř okamžitě s boomem slevových portálů slevové agregátory, tedy stránky, na kterých naleznete slevy z několika desítek slevových portálů na jednom místě. Slevové agregátory výrazně napomohli zákazníkům v orientaci mezi desítkami slevových portálů. Zároveň také slevové agregátory ještě více podpořili zájem o nákup slev.

Když před více než rokem začal v České republice nabízet první slevy slevovmat.cz, nikdo nečekal, že Češi doslova podlehnou slevovému šílenství. Nejoblíbenější slevou se stala sleva na jídlo, třeba slevu do pizzerie využil snad už doslova každý. Další z oblíbených slev je tatarský biftek či grilovaná žebírka. Mezi dalšími slevami drží přední pozice nabídka welnes a masáží. Slevy na hodiny cvičení, posilování nebo masáží se hodí vždy, uvidíte sami po Vánocích. Pak následují slevy ubytování a nejrůznějších pobytů. Zakladatel Slevomatu dnes dokonce prohlašuje, že v budoucnosti bude Slevomat nabízet například automobily. Zdá se však, že nákup zboží za akční ceny Čechy jen tak neomrzí i bez automobilů.

S blížícími se Vánocemi poroste zájem o nákup poukazů na slevu také coby jednoduchých Vánočních dárků. Díky slevovým portálům a jejich agregátorům už nemusíte zdlouhavě do vyhledávače vypisovat například spojení slevy Brno, ale stačí pouze navštívit jednu stránku slevového agregátoru. Letošní nákup vánočních dárků by tak mohl být pro mnoho z nás příjemnou zábavou.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství