04.01.2015 09:10

Sleva pobytů na jižní Moravě

Chystáte se na odpočinkový víkend, nebo chcete udělat své polovičce či blízkým radost, anebo byste si prostě rádi vyrazili někam do našich krajin za kvalitním jídlem a pitím? Pokud ano, bude pravděpodobně jednou z vašich zvažovaných destinací Jižní Morava. Tahle část naší země láká svými dary k opravdu příjemně stráveným pobytům. Pobyty na jižní Moravě už dlouhou dobu patří k oblíbeným destinacím trávení volna českých gurmánů i romantiků. Mezi atraktivní nabídkou přitom nechybí návštěvy vinných sklípků, vinné lázně, tradiční zabijačky anebo třeba wellness víkendy. Velmi oblíbené jsou také například Moravské vinařské cyklostezky, které vedou krásnou krajinou a po rovných cestách.

Pobyty na jižní Moravě jsou pravidelně v nabídkách cestovních kanceláří i zážitkových agentur. Přitom nejde o drahou záležitost a vše můžete získat jako jeden balík, tedy kompletní pobyt s ubytováním, jídlem i volnočasovými aktivitami. Díky internetu a rozmachu slevových portálů, jako je například NewGo.cz si můžete navíc dnes pořídit pobyt na jižní Moravě s výraznou slevou. Zážitek vám tak umocní i příjemný pocit z ušetřených peněz, aniž byste přitom přišli o kvalitu nabízených služeb. Jižní Morava je obecně velmi lákavá pro milovníky vína, ale také pro všechny, kteří si chtění užít aktivní dovolenou. V nabídce se proto pravidelně objevuje celá řada wellness pobytů, ale také gurmánské hody spojené s koštováním vína. V nabídce najdete například i již zmíněné zabijačkové hody a další gurmánské pobyty s oblíbenými moravskými pochutinami, jako jsou například domácí moravské klobásy.

Výhodou slevových pobytů je také možnost jejich využití v průběhu několika měsíců či několika různých termínů a proto mohou posloužit i jako ideálním dárek pro vaše blízké či přátele. Stejně tak se hodí například jako svatební dar. Výhodou pobytů na jižní Moravě pořízených přes slevový portál je jednak obvykle zhruba 40% sleva, tak také možnost využívat slevové pobyty opakovaně, což se vyplatí i s ohledem na sezónní lákadla spojená s vínem.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství