26.11.2014 05:36

Skrill – internetová peněženka

Internetové nakupování zažívá boom jak ve světě, tak v České republice a na Slovensku. Tím, jak se naše nákupy přesouvají na internet, klesá naše ostražitost pro bezpečné nakládání s penězi a především údaji o nás samotných a také o bankovních účtech a platebních kartách. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste v poslední době platili kartou a vyplňovali znovu a znovu do internetového formuláře citlivé údaje z vaší bankovní karty. Problém bezpečnosti a anonymity při placení přitom z velké části řeší internetové peněženky. Jednou z takových je i internetová peněženka Skril (dříve Moneybookers).

Platební systém, internetová peněženka Skrill, je velmi populární ve světě a v poslední době proniká také k nám a na Slovensko. Celosvětově pak rychlou platbu přes Skrill používá už více než 36 miliónů lidí. Prostřednictvím Skrillu můžete platit v internetových obchodech a také v online sázkových kancelářích. Hlavní výhoda oproti používání vlastní platební karty je v naprosté anonymitě a také ochraně citlivých údajů k vašemu bankovnímu účtu. Internetová peněženka Skrill slouží jako prostředník mezi vaším účtem a online platbou. Vaše bankovní konto tak zůstává při online platbách chráněno a anonymní.

Výhodou je také možnost platby prostřednictvím mobilní aplikace pro iOS i pro Android. Další z výhod je možnost posílání peněz na další účty Skrillu. Tuto výhodu oceníte obzvlášť ve chvíli, kdy potřebujete provést platbu rychle a klasický bankovní převod mezi jinými účty trvá nejméně jeden den. Platební operace totiž provádí Skrill okamžitě. To se týká také příjmů obchodníků, či přijetí platby za koupené zboží.

Bezpečnost online peněženky

Jak jsme již psali, jednou z hlavních výhod je oddělení vašeho bankovního konta, či platební karty od internetu. Tedy s internetovou peněženkou Skrill už nemusíte u každého nákupu vyplňovat vaše osobní údaje včetně údajů z vaší platební karty. Samotné zabezpečení celého systému je na úrovni standardní banky. O kvalitě zabezpečení nejlépe svědčí milióny uživatelů služby.

Podívejte se jak se do služby zaregistrovat krok za krokem v článku Skrill – internetová peněženka.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství