23.09.2012 08:41

Sjednejte si pojištění online

Sháníte cestovní pojištění pro vaši dovolenou nebo povinné ručení pro váš automobil a nevíte si z jaké nabídky pojištění si vybrat? Pojištění je jedním z nejvíce konkurenčních produktů, jehož sjednání nabízejí desítky společností. Nejvíce je to v posledních letech vidět na příkladě povinného ručení, kdy se jednotlivé pojišťovny předhánějí ve snaze přetáhnout stávající klienty od ostatních pojišťoven k sobě pomocí bonusů, slev a výhod. Na konkurenčním boji pojišťoven získává zákazník, pro kterého klesá cena pojištění na částky o kterých by si mohl před několika lety nechat jen zdát. Jak se ale v široké nabídce desítek pojišťoven zorientovat a najít tu nejvýhodnější nabídku? Právě proto je tu srovnávací portál ušetřeno.cz, který porovnává nabídky většiny pojišťoven na našem trhu. Velmi rychle tak zjistíte které je nejlevnější povinné ručení na našem trhu.

Srovnání pojištění online probíhá na portále ušetřeno.cz prostřednictvím kalkulaček a porovnání nabídek pojišťoven. Hlavní výhoda je v tom, že všechny nabídky vidíte přehledně porovnány vedle sebe a můžete si tak zvolit pro vás tu nejvýhodnější nabídku pojištění. Kromě povinného ručení je mezi pojišťovnami velký konkurenční boj v nabídce cestovního pojištění.

 

Cestovní pojištění je oblíbený produkt většiny z nás. Do zahraničí každý rok vyjíždějí milióny Čechů a pojišťovny mezi s sebou soupeří o velký objem peněz. Na portále ušetřeno.cz naleznete nabídku srovnání cestovního pojištění online. Z přehledu nabídek si pak můžete zvolit nejlevnější cestovní pojištění, nebo se podívat jak obstojí nabídka vaší pojišťovny ve srovnání s ostatními a zvážit, zde nepřejít ke konkurenční pojišťovně. Srovnávací portál www.usetreno.cz vám zkrátka ušetří peníze a pomůže se přehledně orientovat v nabídce pojišťoven na našem trhu.

 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství