27.06.2013 13:27

Sídlo firmy, virtuální kancelář

Sídlo musí mít podle zákona v ČR každá firma. Je tedy sice pěkné, pokud podnikáte online, ale i tak musíte mít adresu sídla firmy. Sídlo firmy je dnes také důležitým znakem důležitosti vaší společnosti. Pokud máte zahraniční zákazníky, jistě na ně zapůsobí skutečnost, že u vás uvidí jako vaše sídlo luxusní adresu v centru Prahy. Sídlo firmy Praha je prostě stále dobrá adresa jak v Česku, tak v zahraničí.

Sídlo společnosti na jedné z exkluzivních adres přitom není vůbec těžké získat a stojí to méně, než byste čekali. Nabídka sídla firmy je jednou ze služeb, která je hojně využívaná jak u nás tak ve světě. Sídlo firmy můžete získat za pravidelný měsíční poplatek, který začíná už pod jedním tisícem korun, což je výdaj, který si může každá společnost snadno dovolit. Na většině adres pro poskytnutého sídla v pracovní dny funguje také recepce.

Kromě poskytnutí sídla můžete využívat i další servis. Výhodu takzvaného virtuálního sídla je právě i možnost využití dalších služeb. Mezi další služby u poskytování sídel patří například přebírání pošty, vyřizování telefonátů, ale také pronájem kanceláří a dalších prostor. Virtuální kancelář, kterou využijete na několik hodin je velmi žádanou službou. Stejně tak jako pronájem zasedacích místností, do kterých můžete svolat poradu, předvést prezentaci pro zákazníka či školit vlastní zaměstnance.

Mezi poskytovatele sídla pro firmy v Praze patří společnost Central Office, která má ve své nabídce 8 různých adres v Praze 1-10.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství