03.07.2011 20:18

Sídlo firmy v Praze

Potřebujete získat sídlo firmy v Praze nebo jiném Evropském městě, k tomu lze využít nabídek řady společností. Mezi společnostmi nabízejícími sídla pro firmy není na první pohled příliš rozdílů. To je ovšem jen zdánlivý pohled. I virtuální sídlo pro vaší firmu v hlavních Evropských městech či Praze by mělo mít přiměřenou prestiž také pro vaše obchodní partnery a zákazníky. Sídlo společnosti reprezentuje vaši firmu a značku. Řada společností zabývajících se pronájmem sídel firem proto nabízí v každém městě několik adres podle stupně jejich prestiže.

Mezi firmy, které poskytují vysokou kvalitu adres pro sídla společností, patří společnost Scott&Weber, která jen v Praze nabízí hned 5 atraktivních lokalit pro sídlo vaší firmy. Sídlo firmy na atraktivní adrese v Praze 1 (Hybersnká ulice) je tak možné získat již od 1600 Kč/měsíc. Kromě nabídky sídla společnosti je možné na adresách využívat řadu dalších služeb, jako je například pronájem zasedací místnosti, přeposílání pošty, odesílání informace o došlé poště e-mailem, právní poradenství a další služby.

Společnost Scott&Weber nabízí také přehledné porovnání všech nabízených adres sídel společností v Praze. Kromě zajištění sídla firmy v Praze nabízí společnost také prodej ready-made společností.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství