01.11.2014 10:11

Servis vysokozdvižných vozíků

Pokud působí vaše společnost v logistice, jistě využíváte vysokozdvižné vozíky, které zajišťují snadný přesun zboží či materiálu z jednoho místa na druhé. Takzvaná manipulační technika, do které patří právě i vysokozdvižné vozíky (VZV), je naprostou nezbytností u většiny firem, které se zabývají výrobou či skladováním. Manipulační technika šetří čas i síly zaměstnanců a také zajišťuje vyšší bezpečnost a efektivitu provozu. Není nic horšího, než když by zaměstnanci trávili pracovní čas přenášením materiálu či zboží z místa na místo, když to samé může snadno zjistit manipulační technika, konkrétně vysokozdvižné vozíky.

Vysokozdvižné vozíky vyžadují pravidelný servis a kontrolu, aby byly připravené k použití a nehrozilo, že díky poruše vám budou vznikat další náklady a vaše práce či zakázka se pak výrazně prodraží. Správná údržba a pravidelné kontroly jsou základem péče o všechny stroje a zařízení, které se ve výrobě používají, manipulační techniku nevyjímaje. Servis nejčastěji používaných vysokozdvižných vozíků značky Desta zajišťuje již od roku 1995 společnost Desta servis. Kromě servisu patří mezi služby této společnosti například také drobné opravy přímo u zákazníka, prodej náhradních dílů, technické prohlídky, přestavba a revize LPG, školení řidičů VZV a další s manipulační technikou spojené služby.

Manipulační technika vyžaduje také pravidelné technické prohlídky a školení zaměstnanců, kteří ji používají. U servis VZV Olomouc společnosti Desta servis máte záruku nejvyšší kvality s garancí odborného zastoupení a osvědčení přímo od výrobce značky DESTA ČZ, a.s. Samozřejmostí je také kompletní záruční a pozáruční servis této značky. Kromě servisu se společnost zabývá také přímo prodejem nových a použitých vysokozdvižných vozíků značky Desta včetně originálních náhradních dílů a rozšíření.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství