17.08.2012 09:32

Rychlé půjčky SMS

Česká ekonomika je třetí čtvrtletí po sobě v recesi a lidé přicházejí o zaměstnání a nabídka nových pracovních příležitostí není příliš velká. Může se tak dnes stát téměř každému, že mu nevystačí výplata na konci měsíce na zaplacení všech nákladů spojených s bydlením nebo třeba s účtem za telefon. Proto se může hodit možnost rychlého získání půjčky, pro kterou nebudete muset chodit do banky, nebo vyplňovat rozsáhlé formuláře a podepisovat několikastránkové smlouvy.

Ideální půjčkou je rychlá SMS půjčka, kterou velmi snadno získáte přímo ze svého bytu pouze prostřednictvím mobilního telefonu. SMS půjčka je malá rychlá půjčka, kterou získáte opravdu obratem. Výše nabízené SMS půjčky Ferratum je od 500,- Kč do 10 000,- Kč. Výhodou je, že při žádosti o půjčku není kontrolován zápis v registru dlužníků, ani není nutné dokládat výši vašeho příjmu či chodit na osobní schůzku, nebo se scházet s finančním poradcem. Spodní hranice pro žádost o půjčku je 20 let, horní je pak omezena 65 lety.

SMS půjčky ihned se vyznačují jednoduchostí žádosti o půjčku. Stačí odeslat SMS dle pokynů a počkat až vaši žádost vyřídí zákaznický servis. Obvykle doba vyřízení trvá méně než 10 minut. Pokud je půjčka schválena, můžete mít peníze na účtu do druhého dne. Možné je také nechat si zaslat peníze poštovní poukázkou přímo do místa vašeho bydliště. SMS půjčka je oblíbený nástroj pro každého, kdo potřebuje krátkodobě získat finanční prostředky na zaplacení faktury či účtu.

Společnost Ferratum, která nabízí SMS půjčky bez nahlížení do registru, působí na evropském trhu od roku 2005, tedy více než 7 let. Za dobu své existence využilo některou z půjček společnosti Ferratum více než 1 milión zákazníků. SMS půjčky jsou inovativním modelem půjčování peněz a patří mezi takzvané mikropůjčky. Ferratum SMS půjčka je poskytována jak bezúčelná půjčka, peníze z půjčky tak můžete využít pouze dle vašeho přání.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství