09.05.2012 13:46

Rychlá půjčka

Na trhu půjček nebankovních společností v České republice dominuje společnost Home Credit,. Home Credit patří k zavedeným společnostem, které působí na našem trhu již více než deset let. Konkrétně Home Credit působí na českém trhu již od roku 1997. Home Credit nabízí půjčky a spotřebitelské úvěry spotřebitelům v několika zemích. Home Credit půjčka je klasická půjčka od nebankovní společnosti, u které máte ale vyšší granci seriózního jednání právě díky dlouhé historii společnosti. V dnešní době nabízí společnost Home Credit půjčky a spotřebitelské úvěry ve střední a východní Evropě. Svoji působnost postupně přesouvá také do zemí Asie a Ruska. Za společností stojí silná investiční společnost PPF.

Půjčky od společnosti Home Credit jsou poskytovány jako bezúčelné, tedy je možné půjčené peníze použít doslova na cokoli, aniž byste museli své důvody půjčky sdělovat při žádosti o půjčku. To je výhoda oproti bankovním půjčkám, kdy se banky dotazují po účelu použití půjčených peněz. Home Credit půjčka je poskytována bez ručitele, získá ji tak doslova každý, kdo o ni požádá. Nemusíte dávat do zástavy nemovitost, ani mít ručitele.

Home Credit nabízí vyřízení půjčky z pohodlí vašeho domova bez nutnosti chození na pobočku. Stačí jen vyplnit formulář prostřednictvím internetu. Výše půjčky je možná od 10 000,- Kč do 150 000,- Kč. Volba splátek je na vás, samozřejmě ale závisí na velikosti skutečné půjčky. Roční úrokové sazba začíná na přijatelných 13,59%, u půjčky online je to 17,3%.  Půjčku je možné kdykoli předčasně splatit a to samozřejmě zcela zdarma. Půjčky Home Credit je možné získat také na pobočkách České pošty a to především ve velkých městech jako je Praha, Ostrava nebo Kladno.

Home Credit půjčka je tak ideální produkt, od důvěryhodné společnosti za přijatelných podmínek a při snadném vyřízení.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství