01.12.2014 01:33

Rebelbetting

Kurzové sázení má po celém světě řadu příznivců a nejinak je tomu i v České republice. Jen málo ze sázejících se ale opravdu dokáže sportovními sázkami živit. Přitom existuje čistě matematický způsob, jak lze na sportovních sázkách opravdu vydělávat a to absolutně bez rizika. Tou cestou je jistá sázka prostřednictvím arbitrážního sázení. Tedy sázení, které využívá rozdílu v kurzech mezi jednotlivými sázkovými kancelářemi.

Arbitrážní sázení funguje na principu sázky na oba sportovce. Například při tenisu sadíte na oba dva tenisty (A, B), ovšem po každé u jiné kanceláře a za jiný kurz a také jinou výši sázky. Například při sázce na kurz 1,8 na tenistu A částkou 100,- Kč a sázkou 75,- Kč na tenistu B při kurzu 2,4 vyděláte 5,- Kč, ať vyhraje tenista A nebo B. Představte si, že byste na popsanou příležitost vsadili v řádu tisícikorun. Arbitrážní sázení, neboli takzvaný sure betting je čistě matematická záležitost, která původně pochází ze světa akciových trhů.

Jak ale najít arbitrážní příležitosti ve sportovním sázení? Nejlepší cestou je použít speciální software Rebelbetting, který sportovní arbitrážní sázky vyhledává online v reálném čase. Sázkové kanceláře se snaží arbitrážnímu sázení zabránit správným nastavením kurzů, ale díky možnostem sázení po internetu a využití desítek různých sázkových kanceláří to není možné. Arbitrážních příležitostí je poměrně velké množství, ale trvají jen velmi krátkou dobu a proto není možné je vyhledávat „ručně“. Pokud použijete Rebelbetting, tak jednak za vás tento software najde arbitrážní příležitosti a také vám spočítá rozložení sázky, abyste vždy vydělali. Další funkcí je automatické přihlašování do účtů u sázkových kanceláří a přesměrování na stránku k uzavření sázky.

Stejně jako vše, ani surebet, neboli jisté sázení není bez rizika. Tím hlavním rizikem je náročnost na čas a také vstupní kapitál, abyste mohli své zisky maximalizovat. V tom ostatním už vám pomůže právě Rebelbetting.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství