23.07.2012 11:41

Realitní kancelář RE/MAX

Na trhu realit se už několik let pochybuje jasný lídr mezi prodejci realit, kterým je realitní kancelář RE/MAX. Realitní kancelář RE/MAX tvoří největší síť realitních kanceláří na světě a je celkově lídrem trhu na poli realit v České republice i na mezinárodní scéně. Realitní kancelář RE/MAX byla založena již v roce 1973 v americkém Denveru a od té doby expandovala do řady dalších zemí včetně zemí východní Evropy. Do České republiky vstoupila RE/MAX v roce 2005 a již v roce 2011 se stala lídrem trhu a zároveň nejznámější realitní kanceláří u nás. RE/MAX je tak pro mnohé Čechy synonymem pro realitní kancelář. Každý kdo kupuje či prodává reality, o této realitní kanceláři slyšel.

RE/MAX se specializuje i na jednotlivé regiony, nejde tedy o firmu s centrální pobočkou v Praze, ale o celou síť regionálních kanceláří. Jednou z regionálních kanceláří je například pobočka v Plzni. Pokud zadáte do vyhledávače termín reality Plzeň, je velmi pravděpodobné že se dostanete na stránky regionální nabídky realitní kanceláře RE/MAX. Nabídka realit v Plzni je velmi široká a zahrnuje nejčastější typy hledaných nemovitostí od pronájmu kanceláří až pro koupi bytu, či novostavby. V nabídce jsou kromě bytů a nebytových prostor také pozemky či stavební parcely.

Nabídka bytů je přehledně řazena dle jednotlivých regionů a dále dle velikosti kupovaného či pronajímaného bytu například 2+kk či 3+kk. U bytů nechybí ani rozlišení dle použitého materiálu, jako je například mezonetový byt, cihlový byt či panelový byt. Samozřejmostí je popis lokality a fotografie nabízeného bytu a také přesný popis stavu, ve kterém se byt nachází. U každého nabízeného bytu je kontakt na konkrétního realitního makléře, který má prodej či pronájem bytu na starost. Orientace v nabídce bytů i ostatních nabízených realit, je proto velmi rychlá a přehledná.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství