01.04.2013 07:39

Ready made společnosti s.r.o.

Chcete podnikat a nechcete se zdržovat zdlouhavým vyřizováním všech povolení a registrací při založení nové společnosti? Pokud ano, je pro vás ideálním řešením koupě již založené společnosti, takzvané ready made společnosti. Ready made společnosti jsou společnosti, které jsou již založeny, mají splacený základní kapitál a jsou bez historie, rovnou připraveny na vaše podnikání.

Koupit ready made společnost můžete v České republice například od společnosti CENTRAL OFFICE, která se zaměřuje na prodej firem. Tato společnost nabízí ke koupi již založené společnosti s ručením omezeným - s.r.o., či akciové společnosti - a.s. V nabídce CENTRAL OFFICE jsou kromě úplně nových ready made s.r.o. společností také společnosti s historií.

Výhodou koupě ready made společnosti je úspora času při vyřizování dokladů nutných k založení společnosti a proto vám zbude čas na vaši práci, samotné podnikání. Samozřejmostí při koupi společnosti s historií je doklad o bezdlužnosti takové společnosti. Prodej společnosti, která byla založena pouze ke svému dalšímu prodeji skutečnému podnikateli je obor podnikání, který je rozšířený po celém světě.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství