05.12.2012 04:00

Ražba mincí a pamětních medailí

Ražené mince a medaile jsou oblíbenými prezentačními předměty, které se objevují tradičně s důležitými daty či událostmi. Pamětní medaile či pamětní mince jsou v záplavě upomínkových předmětů jistým luxusním prvkem a přitom nejsou jejich pořizovací náklady vysoké. Pokud se chystáte oslavovat důležité výročí či událost, může být medaile pamětní či pamětní mince tím pravým vzpomínkovým předmětem. Typické využití mají mince a medaile například při setkání rodáků, nebo významných výročí obce, firmy či klubu.

Ražbou mincí se v České republice zabývá společnost RAŽBA.CZ. Mezi základní nabídku patří výroba mincí, medailí a žetonů na zakázku. Kromě ražby je další službou nabídka výroby kovových razítek, raznic pro pečetě a pečetidla. Speciální nabídkou je pak prezentace středověkého způsobu ražby mincí v historických oděvech. Ražba mincí a medailí probíhá v několika formátech od velikosti klasické medaile až po přívěsek na klíče.

Společnost RAŽBA.CZ má dvacetiletou zkušenost v oboru a řady spokojených klientů včetně významných firem a veřejných institucí. Ražba mincí a medailí probíhá ruční nebo strojní výrobou s vysokou zárukou kvality.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství