11.10.2011 11:48

Půjčky pro každého

S blížícími se Vánocemi pomalu začnou růst výdaje domácností a každá koruna bude dobrá. S koncem roku také přibývá počet ročních výpisů za různé energie a služby, které nápor na naši peněženku ještě znásobí. Možná právě proto teď přišel vhodný čas přemýšlet nad tím, kde získat dodatečné peníze na finančně vypjatý závěr roku. Pro každého se nabízí možnost získat některou z velké řady půjček, na našem trhu.

 Jednou z nejznámějších společností je společnost Home Credit, která na českém trhu působí již od roku 1997 a je jedním z největších poskytovatelů spotřebních úvěrů a půjček u nás. Jedním ze známých produktů je Home Credit půjčka, kterou můžete velmi snadno získat z pohodlí svého domova od svého počítače. Půjčka Home Credit je poskytována jako neúčelová a její výše je od 10 000,- Kč až do 150 000,- Kč. Dobu splácení si můžete volitelně nastavit dle vašich potřeb, v rozmezí od 10 do 84 měsíců.

Další z nebankovních půjček je půjčka Smart, kterou lze získat už do 24 hodin od podání žádosti. Půjčky do 24 hodin jsou dostupné pro každého a získání půjčky až do výše 50 000 Kč, vyřídíte také přímo z vašeho domova. O tom zda vaše půjčka byla schválena, se dozvíte během pár hodin. Výhodou u této půjčky je kontakt přímo s pracovníkem společnosti, který s vámi probere veškeré náležitosti a zodpoví vaše dotazy.

Poslední ze zajímavých možností půjčení peněz je tzv. Americká hypotéka. Americká hypotéka je finanční půjčka, kdy za půjčku ručíte vlastní nemovitostí. Tento způsob půjčování peněz je velmi oblíbený ve Spojených státech amerických, proto nese přívlastek Americká půjčka. Americká hypotéka se používá na větší finanční částky, od 50 000,- Kč výše. Výhodou je opět možnost rozložení splátek dle splátkového kalendáře. Samozřejmostí je asistence obchodního zástupce, při sjednávání konkrétních detailů vaší půjčky.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství