27.10.2012 20:49

Půjčky přes web

Získat půjčku je dnes možné různými způsoby, tím nejpohodlnějším je ale půjčka přes web, o kterou můžete snadno požádat pomocí webového formuláře. Jednou ze společností, která nabízí možnost žádosti o půjčku přes web je společnost Home Credit, která působí v České republice již od roku 1997. Home Credit je čistě českou společností, za kterou stojí silná finanční skupina PPF a za patnáct let již má sta tisíce spokojených zákazníků.

O půjčku Home Credit tedy velmi snadno požádáte prostřednictvím webového formuláře, který jednoduše vyplníte přes internet z klidu svého domova nebo kanceláře. Po vyplnění formuláře vás kontaktuje pracovník společnosti Home Credit a domluví vše podstatné kolem vaší půjčky. Výše půjčky u společnosti Home Credit začíná na 10 000,- Kč a končí až 150 000,- Kč. Rozložení splátek závisí na výši půjčky. Výhodou je možnost předčasného splacení půjčky bez dalších poplatků. Za vyřízení půjčky neplatíte žádné přímé ani skryté poplatky.

 

Získat půjčku může téměř kdokoli. Půjčka je poskytována jako neúčelová a tedy je možné peníze využít na cokoli potřebujete bez souhlasu společnosti Home Credit. Pro získání půjčky také nepotřebujete ručitele nebo ručit svým majetkem. O půjčku mohou žádat jak zaměstnanci, tak OSVČ, nutností u OSVČ je předložení názvu pod kterým podnikáte a IČO. Hotovost získáte po uzavření půjčky do 5 pracovních dní na váš bankovní účet nebo si ji můžete vyzvednout na kterékoli z pošt prostřednictvím poštovní poukázky. Počet splátek a jejich výši ukazuje přehledně tabulka splátek, ve které vidíte, kolik zaplatíte za poskytnutí půjčky. Tabulka splátek obsahuje i vyčíslené RPSN, výši ročních úroků půjčky a lhůtu splatnosti půjčky. Výhodou u půjčky Home Credit přes web je možnost odstoupení od půjčky do 30 dnů od jejího uzavření, pokud s ní nebudete spokojeni a to bez jakýchkoli poplatků či sankcí.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství