12.03.2012 18:53

Půjčky online

Utahování opasků pokračuje a stále více lidí nevychází se svým měsíčním příjmem, anebo má dočasné výpadky příjmů, než si nalezne další zaměstnání, nebo se jim podaří navýšit svůj příjem. Při dočasném výpadku příjmu se vyplatí zvážit možnost získání finanční půjčky či úvěru. V dnešní době je možné velmi snadno zjistit, zda jste bonitní klient, tedy klient, kterému banka či nebankovní společnost půjčí peníze. Jednou z nejznámějších nebankovních společností, která nabízí půjčky je u nás společnost Home Credit.

Výhody Home Credit půjčky jsou jednoznačně v tom, že jde o známou společnost a odpadá tak riziko, že se dostanete do rukou neseriózní společnosti, která na základě podvodné smlouvy z vás následně sedře kůži. Sjednání Home Credit půjčky je přitom velice snadné. Stačí vyplnit na internetu online formulář a požádat o prověření možnosti půjčky peněz.

S půjčkou u Home Credit si můžete půjčit peníze až do výše 150 000,- Kč, nejmenší půjčka je ve výši 10 000,- Kč. Doba splácení půjčky se pohybuje od 10 do 84 měsíců a půjčka je poskytována bez udání důvodu. To znamená, že peníze můžete použít na cokoli, dle vašeho uvážení a potřeby. Půjčku u Home Credit také můžete splatit předčasně a to úplně zdarma.

Sjednání Home Credit půjčky probíhá přímo u vás doma, kam vám pracovník společnosti zanese smlouvu k podpisu. Půjčku je možné bez udání důvodu do jednoho měsíce zrušit. Půjčka se poskytuje osobám starším 18ti let, a to jak zaměstnaným tak osobám samostatně výdělečně činným. Po vyplnění online formuláře vám zavolá pracovník společnosti a vyžádá si další podrobnosti a ověří, zda je možné vám půjčku poskytnout. Pokud splňujete všechny podmínky, následně si s vámi pracovník dohodne čas setkání a přiveze vám smlouvu až domů. Po podpisu smlouvy získáte peníze na účet.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství