02.03.2012 16:49

Půjčky na internetu

Nebankovní společnosti, které se zaměřují na drobné půjčky, nabízejí v České republice stále více možností půjčení peněz a přicházejí se zajímavými možnostmi velmi snadného získání finanční hotovosti. U většiny drobných půjček od nebankovních společností se nemusejí zájemci o půjčku vůbec scházet s obchodním zástupcem, nebo dokládat potvrzení o výši příjmu a podobné věci, které získání půjčky protahují. Většina společností dnes nabízí možnost vyřízení půjčky prostřednictvím internetu nebo mobilního telefonu. Získání hotovosti je pak okamžité. Peníze ihned můžete získat například od společnosti Ferratum, nebo společnosti Homecredit.

Oblíbená půjčka od Homecredit je půjčka bez ručitele ve výši od 10 000,- do 150 000,- Kč. Home credit nabízí možnost výběru počtu a výše splátek, dle vašich možností. Předčasné splacení půjčky je u Home Credit zdarma.

Oblíbená SMS půjčka je ta od společnosti Ferratum, kterou vyřídíte pomocí mobilního telefonu. K půjčce nepotřebujete potvrzení o výši příjmu, ani ručitele. Výše půjčky je možná od 500,- do 10 000,- Kč. Zprávu o půjčení peněz se dozvíte během deseti minut, pokud využijete možnosti sjednání půjčky online přes internet.

Půjčky bez registru pro každého nabízí společnost SMART Capital. Půjčit si můžete částku od 4 000,- do 50 000,- Kč. Podmínkou je ovšem potvrzení o pravidelném měsíčním příjmu. Půjčka je neúčelová, a je pouze na vás, jakým způsobem peníze využijete. Doba splácení půjčky je 8 až 13 měsíců. O půjčku lez požádat zdarma přes internet.

Všechny půjčky je dobré předem blíže prozkoumat a volit vždy jen takovou, která vám umožní pohodlně splácet půjčené peníze. Není jednoduché říci, která půjčka je nejlepší, to vždy záleží na tom, jak rychle peníze potřebujete a také na podmínkách každé půjčky zvlášť.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství