13.11.2013 17:27

Půjčky ihned

Potřebujete peníze na Vánoce, nebo na zaplacení faktur? Možná právě pro vás jsou zde půjčky bez potvrzení příjmu, které je snadné získat za velmi krátký čas. Půjčky bez potvrzení příjmu, nebo také půjčky ihned jsou půjčky zejména menších částek, obvykle v řádu tisíci korun. Půjčka ihned je většinou vyřizována také online. Online půjčka je půjčka uzavřená prostřednictvím webových stránek, nemusíte tedy nikam chodit, ale půjčku zavřete z pohodlí vašeho domova.

Online půjčku můžete získat opravdu ihned. Půjčit si je možné 1000 Kč až 10 000 Kč. Půjčky jsou bez úroků se splatností 21 dní. Za půjčku se platí pouze zprostředkovací poplatek, jehož výše závisí na délce půjčky. Dopředu tak víte, kolik za vaši půjčku zaplatíte. Splatnost půjčky je přeplnění podmínek půjčky také prodloužit o dalších 21 dní.

Půjčka ihned je tak velmi rychlá cesta k penězům za předem jasně daných a přehledných podmínek. U půjčky ihned vás nečekají žádné skryté poplatky, vše máte hned přehledně před sebou už při sjednávání půjčky. Při online půjčce nemusíte uvádět ani výši svého příjmu ani doklad o příjmu. Půjčka je tak dostupná opravdu každému. Nebankovní půjčky mají výhody právě v tom, že nemusíte dokládat hromady dokumentů, které po vás chtějí banky. Stejně tak si nemusíte u nebankovní půjčky zakládat speciální účet nebo čekat dlouhé dny a týdny na schválení půjčky.

 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství