19.03.2012 12:38

Půjčky bez potvrzení příjmu

Nebankovní půjčky zažívají boom právně v dnešní době, kdy zpomaluje ekonomický růst. Stále více lidí není schopno krátkodobě splácet všechny své závazky, a proto se poohlížejí jak svůj příjem dočasně vylepšit. Pro ty jsou zde půjčky bez potvrzení příjmu, které jsou velmi rychlé, a peníze máte na svém účtu během velmi krátké doby. Jednou za takových je půjčka bez potvrzení příjmu EXPERT – PŮJČKY.

EXPERT – PŮJČKY nabízejí velmi rychlé půjčení peněz bez nutnosti dokládání příjmu, bez nahlížení do registru a bez ručitele. Půjčky jsou nabízeny v částkách od 1000,- Kč do 10 000,- Kč, podle zkušenosti se zákazníky půjčky. Výhodou této půjčky bez potvrzení příjmu je především rychlost a také to, že nejsou k půjčce počítány úroky. Půjčka je bezúročná, pouze je ke každé půjčené částce připočítána pevná částka o kolik se půjčka navýší.

Výhodu půjčky bez potvrzení příjmu je rychlost jejího získání, k čemuž stačí pouze vyplnit online formulář na internetu a do 10 minut je půjčka vyřízena. Půjčku musíte vrátit zpět do 21 dnů ode dne půjčení, jde tedy o krátkodobou půjčku. Pokud se opozdíte s platbou, je zde přehledná tabulka, ve které jasně vidíte, o kolik se navýší půjčená částka. Nejsou zde žádné skryté poplatky, nebo nečitelné položky.

Půjčku bez potvrzení příjmu od společnosti EXPRES – PŮJČKY může získat opravdu každý, i ten kdo má zápis v některém z registrů. Tato půjčka je poskytována všem a lze jí získat prostřednictvím online formuláře. Není potřeba nikam chodit, ani nikdo nepřijde k vám domů na osobní schůzku. Půjčku bez potvrzení příjmu vyřídíte během 10 minut od svého počítače.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství