08.06.2012 12:24

Půjčka

Bankovní půjčky jsou méně dostupné pro drobné klienty a bývají spojeny s řadou administrativních věcí a dlouhém dokladování bonity klienta. Naproti tomu půjčka od Home Credit je snadno dostupná pro větší část klientů a její vyřízení je velmi snadné a rychlé. O půjčku Home Credit může požádat každý občan starší 18 let, který má alespoň nějaký trvalý příjem. Vyřízení půjčky je pak velmi rychlé a je možné z pohodlí vašeho domova.

Společnost Home Credit za celou dobu co působí na českém trhu, půjčila více než 2 000 000 klientům. Výhodou půjčky od Home Credit je její více než desetileté historie a fakt, že jde o českou společnost ze skupiny PPF.

Home Credit půjčka se pohybuje ve výši od 20 000,- Kč do 150 000,- Kč, dle žádosti zákazníka. Poskytnutí půjčky není účelově vázáno, peníze je tedy možné využít na cokoli, dle vašich potřeba a přání. Vyřízení půjčky je zdarma a nevyřízení žádosti stačí dva doklady totožnosti. U většiny žádostí není třeba dokládat výši příjmu, vždy záleží na individuálním posouzení každého klienta. Velkou výhodou však je, že u půjčky Home Credit nepotřebujete ručitele nebo zástavu. Nemusíte se tedy obávat, že s Home Credit přijdete o svoji nemovitost. 

Kromě jednoduchého sjednání půjčky u Home Credit prostřednictvím webového formuláře, je možné sjednanou půjčku do jednoho měsíce zrušit. Doba splácení půjčky, se pohybuje v rozmezí 10 až 84 měsíců, podle její výše a nastavení jednotlivých splátek. Půjčka je určena opravdu pro všechny včetně živnostníků a maminek na mateřské dovolené. Půjčky společnosti Home Credit patří mezi nejoblíbenější právě pro svoji dlouhodobou strategii péče o dobré vztahy s klienty. I z toho důvodu si od společnosti Home Credit půjčilo, již více než 2 milióny klientů. Jak je vidět, dobrý a férový přístup se vyplácí i na trhu nebankovních půjček.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství