10.09.2011 01:27

Půjčka před výplatou

Malé částky jsou leckdy ty, které jsou nejdůležitější. Například když čekáte výplatu od zaměstnavatele, kterou vám několik měsíců dluží a již víte, že za pár dní bude výplata na vašem účtu. Potřebujete ale urgentně zaplatit poplatek za telefon, internet nebo elektřinu, aby vás pozdní platba nestála mnohem více, například za obnovení služeb u vašeho mobilního operátora nebo znovu připojení elektřiny. Právě v takový okamžik nejvíce oceníte možnost rychlé půjčky před výplatou.

Malé půjčky bývají obvykle v rozsahu několik málo tisíc korun s krátkou dobou splacení. Nemusíte dokládat výši příjmu ani chodit na pobočku či k obchodnímu kiosku, vše jde zařídit z domu přímo od vašeho počítače. K získání rychlé půjčky potřebujete zpravidla také mobilní telefon na potvrzení vaší půjčky. Běžně se dá také získat půjčka přes sms prostřednictvím několika textových zpráv. Na trhu malých půjček vládnou půjčky společnosti Ferratum, které lze získat od jednoho tisíce korun až do výše deseti tisíc. Půjčka tak malé částky je samozřejmě neúčelová. Nemusíte být ani vlastníky bankovního účtu, peníze si totiž můžete kromě převodu na bankovní účet nechat také zaslat prostřednictvím poštovní poukázky.

Ferratum půjčka nabízí jednoduchou žádost, rychlý proces schvalování půjčka, pevně stanovenou výši splátek a pevně stanovenou dobu splatnosti. Půjčka je navíc dosažitelná pro široký okruh žadatelů, kteří by v bance z nejrůznějších důvodů neuspěli. Vstupní práh pro získání této půjčky je velmi malý a hlavně to zda půjčku získáte nebo ne se dozvíte doslova během několika minut.

Pokud se rozhodnete pro využití půjčky před výplatou, nezapomeňte si zkontrolovat všechny náležitosti, které má taková půjčka mít. Pomoci vám v tom může například zákon o spotřebitelském úvěru nebo finanční ombudsman, který působí v České republice již roku 2003.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství