06.12.2011 10:42

Půjčka na cokoliv

Potřebujete peníze a nechce se vám zdůvodňovat na co? Nebo potřebujete peníze na několik různých věcí, které spolu nesouvisí a nechce se vám vysvětlovat bance, jakým způsobem s penězi míníte naložit? Pokud ano, pak je tu právě pro vás půjčka na cokoli. Půjčku na cokoli můžete získat prostřednictvím bankovních i nebankovních společností. Většina bankovních domů půjčuje peníze již také neúčelově. Pokud jde však o vyšší částky, například na stavbu domu, tak již banky požadují ručení, nebo zástavu. Typickým příkladem je tzv. Americká hypotéka.

Společnost Citibank například nabízí několik kreditních karet Citi, které lze použít pro nakupování bez nutnosti schválení vynaložení půjčky. Citi kreditními kartami lze platit v České republice i v zahraničí. Jde o karty mezinárodního systému Master Card. Využití kreditní karty je tedy velmi rozmanité. Nejčastěji se vám bude hodit Citikarta na nakupování. Základní nabídku kreditních karet Citi Bank tvoří kreditní karta Citi Life a kreditní karta Citi Classic. Se všemi kreditními kartami Citi získáváte vysoký kreditní limit a slevy v řadě obchodů.

Společnost Home Credit naprotitomu nabízí neúčelově vázanou půjčkou až 150 000 Kč na cokoli. Půjčku lze získat prostřednictvím internetového formuláře a následného telefonního ověření a vyřízení potřebných náležitostí. Výhodou u Home Credit půjčky je sama společnost Home Credit, které na českém trhu působí již velmi dlouhou dobu. Nejde tedy o neznámou firmu, která by si mohla dovolit nabízet půjčky v rozporu se zákony. Home Credit půjčka nabízí možnost volby doby splácení od 10 do 84 měsíců. Minimální částka k půjčení je 10 000,- Kč a maximální již řečených 150 000,- Kč. Součástí půjčky je pojištění výdajů, nemusíte se bát platební neschopnosti půjčku splácet. K půjčce nepotřebujete ručitele ani si zřizovat nový běžný účet. Vyřízení půjčky stejně jako předčasné splacení je zdarma.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství