23.07.2012 08:52

Pronájem plně vybavených kanceláří a virtuálních kanceláří v ČR i zahraničí

Pronájmy kanceláří jsou dnes snadnou cestou jak získat adresu pro sídlo firmy na atraktivním místě za minimální náklady. Jedničkou na trhu pronájmů virtuálních kanceláří je v ČR společnost Office-Advisor, která působí v dalších více než 15 okolních zemích. Kromě pronájmu takzvaných virtuálních kanceláří, tedy adres pro sídla společností nabízí společnost Office-Advisor také pronájem plně vybavených kanceláří. 

Zejména možnost pronajmutí virtuální či plně vybavené kanceláře také v okolních zemích a zemích střední Evropy ocení expandující podnikatelé, kteří chtějí vstoupit na trhy do jiných zemí. Pronájem vybavených kanceláří je tím, co společnost Office-Advisor odlišuje od ostatních pronajímatelů virtuálních sídel. Mezi zajímavé služby spojené se sídlem kanceláře také patří služba kancelář na klíč. Kancelář na klíč je možnost krátkodobého či dlouhodobého pronájmu plně vybavené kanceláře v centru některého z měst, která zahrnuje možnost pronajmutí personálu jako je recepční, která uvede vaše návštěvníky rovnou do vašich nových prostor. Rychlost získání kancelář na klíč je ohromující. Kancelář na klíč můžete mít do druhého dne.

S Office-Advisor je jen na vás a vašem podnikání, kterou z nabídek využijete, zda nabídku virtuální kanceláře, nebo rovnou sídlo společnosti se zařízenými prostory dle vašich potřeb na pronájem, který začíná již od prvního měsíce.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství