03.08.2012 13:48

Pronájem kanceláří, zasedacích místností a virtuálních sídel na Praze 5

Pronájmy kanceláří a virtuální sídla firem jsou dnes velmi oblíbenou službou, kterou nabízí řada společností především ve velkých evropských městech. Výjimkou není ani Praha, kde pronájem kanceláří a virtuálních sídel nabízí například společnost Scott & Weber. Kromě pronájmu kanceláří nabízí také prodej ready-made společností, tedy vytvořených společností na klíč, které mohou okamžitě začít fungovat.

Pronájem kanceláře je jednou z cest jak začít podnikání s minimálními náklady a s minimální vstupní investicí. Pronájem kanceláří, které nabízí společnost Scott & Weber se nachází na Praze 5, v atraktivní lokalitě. Jednoznačnou výhodou pronájmu kanceláře je fakt, že vždy platíte za konkrétní pracovní místo, či za velikost dané kanceláře. Nepotřebujete shánět kancelářský nábytek, nebo si zajišťovat připojení k internetu. Plně vybavená kancelář je samozřejmostí, včetně vysokorychlostního internetu. Možná jsou jak dlouhodobé pronájmy kanceláří, tak krátkodobé jednodenní pronájmy. Sídlo vaší kanceláře na atraktivní adrese Office Centrum Anděl dodá vaší firmě na vážnosti a serióznosti. 

Pronájem virtuálních sídel je jednou z variant, jak za minimální náklady získat reprezentativní adresu vaší firmy v Praze. Společnost Scott & Weber proto také nabízí pronájem virtuálního sídla v Praze na prestižní adrese Prahy 5. Virtuální sídlo je možné využívat pro zasílání pošty, či pouze jako reprezentativní adresu. Virtuální sídla ve spojení s možností pronájmu zasedací místnosti, či pronájmu kanceláře na jeden či několik dní je ideální pro podnikatele se sídlem v jiných městech, než je Praha, či se sídlem firmy v zahraničí, či podnikáním tzv. „z domova“.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství