29.09.2014 04:48

Pronájem kanceláří v Praze 5

Snižování nákladů je jednou z cest, jak dosáhnout vyšší efektivity firmy, či vašeho podnikání. Nikoho nepřekvapí, že velkou položkou ve firemním rozpočtu bývají nájmy nemovitostí pro sídlo či pro kanceláře firmy. Stávající trend ve flexibilním využívání pracovní doby přitom směřuje více k práci z domova a ne každého zaměstnance také potřebujete mít usazeného ve své vlastní kanceláři každý den. V dnešní době je přitom snadné si pronajmout již zařízené kanceláře v atraktivních částech měst a to již od jednoho jediného dne. Pronájem kanceláří je proto účinnou možností jak šetřit firemní náklady a umožnit vám koncentrovat se pouze na to, co umíte nejlépe.

Pronájem kanceláří v Praze na lukrativních adresách nabízí například společnost Scott & Weber, která se také zabývá prodejem ready made společností a poskytováním virtuálních sídel společností. Ve svém novém projektu, pronájmu kanceláří v Praze 5, nabízí Scott & Weber atraktivní lokalitu, kterou ocení společnosti či podnikatelé, kteří chtějí udělat dojem na své obchodní partnery, a přitom nechtějí utrácet nesmyslně velké částky za skutečné sídlo firmy v centru Prahy.

Mezi hlavní výhody pronájmu kanceláří na Praze 5 od společnosti Scott & Weber patří nulové vstupní náklady, kanceláře se pronajímají již plně vybavené a připravené k okamžitému nastěhování. Samozřejmostí je vybavení vysokorychlostním internetem, telefonní linkou, kuchyňkou a profesionálním personálem na recepci i vlastním IT specialistou. Kanceláře k pronájmu se nacházejí v lukrativním prostředí Prahy 5. Je zde také možnost pronájmu zasedací místnosti. Samozřejmostí je možnost tisku, kopírování a scanování v moderním tiskovém centru.

Pronájem kanceláře v Praze 5 je možné takzvanou denní formou, tedy pronájem kanceláří pouze na několik dní v měsíci. Mezi nepochybné výhody pronájmu kanceláří také patří odpadnutí nutnosti platit energie a další služby. Vše máte pohodlně zajištěno jednou jedinou smlouvu a jednou fakturou. Kromě pronájmu kanceláří v Praze 5 nabízí společnost Scott & Weber plně vybavené kanceláře na Praze 4.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství