25.09.2011 21:25

Pronájem eshopu

Prodej zboží na internetu v České republice každý rok roste o desítky procent, a růst pokračuje i v letošním roce, kdy se česká ekonomika blíží stagnaci, a začínají se propadat i ukazatele spotřeby domácností. S přicházející krizí a zvyšováním povinných výdajů domácností musejí reagovat na propad tržeb firmy, které musejí hledat nové kanály jak dostat své zboží ke spotřebitelům. Internet je pro prodej zboží ideálním místem, kde se výrazně snižují náklady na provoz kamených poboček a obchodů. Firmy, jež chtějí proniknout se svým zbožím na internet, mají dnes k dispozici řadu možností jak rychle získat vlastní internetový obchod. Výroba vlastního internetového obchodu je však už přežitá a mohou si ji dovolit spíše jen velké společnosti v rámci strategické investice.

Vlastní internetový obchod

Získat vlastní internetový eshop je dnes velmi snadné. Nejrychlejší cesta k internetovému obchodu je si pronajmout již hotový internetový obchod, který můžete získat během několika minut. Pronajmutí e-shopu má celou řadu výhod, mezi nejdůležitější patří nízká cena, která je stanovena měsíčním paušálem za pronájem obchodu. Například společnost Pixolo nabízí pronájem e-shopu již od 190 Kč a je tak bezkonkurenčně nejlevnější společností na trhu. Samozřejmostí je možnost vybrat si z celé řady šablon a hotových eshopů. Další možností je zpracování profesionálního designu na přání. Eshop si můžete na 15 dní vyzkoušet úplně zdarma. E-shop se dá také velmi snadno přizpůsobit vašemu přání, samozřejmostí je plná technické podpora po celou dobu pronájmu obchodu.

Pronájem eshopu každému podnikateli umožňuje velmi rychlý vstup na trh za minimální náklady a s nízkým rizikem a náklady v případě neúspěchu. U zavedených společností je možné požádat o specifický webdesing, který bude vycházet z vizuálního stylu podnikatele. K pronájmu e-shopu získáte navíc facebookový obchod zdarma.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství