04.07.2011 02:24

Prodej ready-made společností

Koupě ready-made společnosti je nejrychlejším způsobem jak začít podnikání s vlastní s.r.o. či akciovou společností. Při koupi ready-made společnosti ušetříte spoustu nákladů, které by vám zabralo vytvoření potřebné dokumentace a obcházení jednotlivých úřadů. Další výhodou při koupi ready-made společnosti jsou velmi často nabízené další související služby, které vám usnadní rozjezd podnikání.

Mezi přední firmy nabízející prodej ready-made společností v České republice patří firma Scott&Weber, která kromě prodeje ready made společností nabízí také pronájem sídla společnosti a další služby. Nabídka prodeje ready-made společností se zaměřuje zejména na prodej s.r.o. a prodej akciových společností (a.s.). Výhody nabídky firmy Scott&Weber jsou zejména v bezpečí, rychlosti a ceně. Scott&Weber nabízí prodej společností s profesionálně připravenou dokumentací, kterou připravují právníci ČAK a NKČR. Prodávané společnosti mají nulovou historii a další aktualizace dokumentace je samozřejmostí. Každá ready-made společnost má předem splacený základní kapitál, k nabytí majitelských práv a právu jednatelství za společnost dochází ihned. Další výhodu koupě s.r.o. či a.s. u Scott&Weber je výhodný poměr cena/kvalita. Navíc s každou další službou pořízenou u Scott&Weber získáváte větší slevu.

Scott&Weber kromě prodeje ready-made společností nabízí také k pronájmu sídlo společnosti na Praze 1.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství