26.07.2012 08:45

Prodej pivního chlazení

Plánujete s kamarády oslavu narozenin, nebo chcete uspořádat zahradní grilování? Pokud ano, určitě přemýšlíte o tom, jak to udělat se zajištěním pití, v horkém létu. Můžete samozřejmě celé večer pít pivo z lahví, ale každý ví, že to není stejné jako točené. Právě pro takové příležitosti se hodí mít vlastní výčepní zařízení. V dnešní době je velmi snadné si koupit sud piva přímo od výrobce a připojit k němu vlastní výčepní zařízení včetně pivního chlazení.

Malé výčepní zařízení pro domácí použití lze dnes snadno koupit i prostřednictvím eshopu na internetu. Malé výčepní zařízení má řadu výhod, které ocení všichni, kteří pořádají grilování, oslavu narozenin nebo firemní oslavu. Mezi hlavní výhody patří nižší cena sudového piva, které si sami natočíte, oproti cenám v restauracích. Dopřát si vlastní točení pivo v pohodlí domova či zahrady je navíc atrakce, která potěší nejednoho vašeho kamaráda. Kamarádi a sousedé vám vlastní „pípu“ budou jen závidět.

Výčepní zařízení přitom není náročné na obsluhu, ani není drahé jeho pořízení. Samozřejmě určené k opakovanému použití. Spolu s výčepním zařízením (pípou) je dobré si pořídit pivní chlazení. Pivní chlazení se dělí na klasické - kontaktní a luxusní, které je zaměřené na design. Další dělení je podle výkonu, který je udáván v litrech za hodinu. Důležité kromě klasické pípy je pivní chlazení, které zajistí vychlazení piva, což ocení nejenom každý pivař. No kdo by taky chtěl pít teplé pivo.

Výčepní zařízení s pivním chlazením je možné pořídit prostřednictvím eshopu Pivní chlazení, nebo přímo v kamenné prodejně v Příbrami. Vlastní pípu i s chlazením vám bude závidět nejeden kamarád. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství