03.10.2012 11:02

Prodej náhradních dílů na motorky

Sehnat náhradní díly na motorku, zvláště pokud jde o japonské nebo čínské výrobce není v České republice vždy snadné. Nyní vznikl nový e-shop ND moto, který řeší problém nákupu náhradních dílů na motorky nižších kubatur od 50 do 350 ccm evropských, japonských a čínských značek. Kromě náhradních dílů na motorky nabízí e-shop s náhradními díly také náhradní díly pro skútry a ATV (čtyřkolky).

Hlavní mi přednostmi e-shopu ND moto s náhradními díly pro motorku je rychlost dodání, kdy na skladě je neustále kolem 140 000 náhradních dílů. Díky tomu vám každý náhradní díl může být doručen během 1-3 dnů, a to po celé ČR a také na Slovensku. Dostupnost a vysoký počet položek náhradních dílů pro motorky v nabídce ocení každý motorkář, kdy již nemusí shánět prodejce skrz distributora a složitě zjišťovat kde je možné pořídit náhradní díl pro japonské a čínské mašiny. Každý náhradní díl pro vaši motorku máte k dispozici během 1-3 pracovních dnů.

E-shop s náhradními díly na motorky ND moto je přehledně vytvořený, nabídka náhradních dílů je rozdělena do kategorií, skrze které se velmi rychle dostanete ke konkrétním náhradním dílům, které sháníte. Součástí e-shopu s náhradními díly na motorky ND moto je také prodej příslušenství, jako jsou helmy a oblečení. Výhodou náhradních dílů pro nižší kubatury motorek je fakt, že komponenty jsou shodné pro celou řadu značek a tedy lze náhradní díly použít na více značek motorek a skútrů.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství