22.08.2011 22:14

Přehledné informace o půjčkách

Finanční ombudsman dnes v rozhovoru pro Mladou frontu dnes prohlásil, že půjčky a úvěry u nás nabízí již přes 120 000 společností. Ano, čtete správně to číslo je „stodvacettisíc“! Je nutno poznamenat, že se jedná o všechny bankovní instituce, nebankovní společnosti a také obchody se spotřebním zbožím, které nabízejí prodej zboží na splátky, nebo vám zprostředkují splátkový prodej skrze smluvního partnera. Největší počet společností nabízejících úvěry tak tvoří obchodní domy, e-shopy a prodejny spotřebního zboží tedy obchody, které prodávají zboží na úvěr.

Rozdělení půjček

  • půjčky do 24 hodin
  • půjčky přes SMS
  • nebankovní půjčky
  • expres půjčka GE Money Bank

Půjčky do 24 hodin

Nejrychlejší půjčky na trhu jsou ty, které můžete získat již do 24 hodin od vyplnění žádosti o půjčku. Půjčky do 24 hodin získáte prostřednictvím vyplnění formuláře na internetu a nemusíte tak vůbec navštěvovat obchodní místo. Výhodu je také to, že nebudete prověřováni v registru dlužníků.

Půjčky přes SMS

Půjčka přes SMS je také velmi pohodlný způsob půjčení peněz, všechna komunikace se odehrává pouze prostřednictvím SMS či telefonu. Půjčit si můžete malé částky do výše 5 000,- Kč se splatností 15 dnů a fixním neměnným poplatkem.

Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky jsou v České republice velmi oblíbené a mezi největší společnosti, které je nabízejí, patří půjčky Ferratum, Home Credit, Provident Financial. Jejich výhodu je, že nemusíte mít bankovní účet a také výrazně menší administrativa, než při sjednávání bankovního úvěru.

Expres půjčka GE Money Bank

Expres půjčka je populární půjčka, za kterou stojí velký bankovní dům GE Money Bank. Její výhodou je výše půjčované částky, která je až 600 000,- Kč. Nemusíte zastavovat majetek ani nemovitost a nepotřebujete ručitele. Tím, že za půjčkou stojí velký bankovní dům, máte jistotu seriózního přístupu po celou dobu splácení vaší půjčky.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství