20.02.2012 12:21

Pomaturitní studium Angličtiny

Vzdělávací centrum AZ SMART nabízí ve svém vzdělávacím centru řadu vzdělávacích kurzů především se zaměřením na přípravu na VŠ a denní pomaturitní studium. Kromě přípravy na vysoké školy nabízí studio AZ SMART také jazykové kurzy a školení a rekvalifikace. Každý kdo se připravuje na přijímací zkoušky na vysokou školu, by se měl zamyslet, zda si nepotřebuje, kromě samotné přípravy na přijímací řízení, prohloubit znalosti z oboru na který se hlásí. Řada vysokých škol má v části přijímacího řízení kromě všeobecných studijních předpokladů také oborové testy, tedy testy přímo z oboru, na který se hlásíte.

Pokud vám nevyjde přijímací řízení na vysněnou školu, může být pro vás nejlepším řešením pomaturitní studium jazyka. AZ SMART nabízí pomaturitní studium angličtiny, které kromě jazykové přípravy zahrnuje také přípravu na nejpoužívanější typy přijímacích zkoušek na VŠ, a to na OSP Scio a TSP MUNI. Pomaturitní studium angličtiny nabízí studio AZ SMART ve všech úrovních od začátečníků po velmi pokročilé. Všechny kurzy v pomaturitním studiu jsou zároveň přípravou na mezinárodní zkoušky KET, PET, FCE, a CAE. Pomaturitní studium angličtiny probíhá v Praze, mimopražští mohou využít nabídky ubytování kolejního typu přímo od AZ SMART. K dalším výhodám patří také to, že čerství maturanti mají při pomaturitním studiu statut studenta a sním i všechny studentské výhody.

Kromě pomaturitního studia lze studovat některý ze světových jazyků, jako jsou angličtina, němčina, španělština přímo v semestrálním jazykovém kurzu. Kromě světových jazyků nabízí studio AZ SMART také studium italštiny a arabštiny. Všechny jazykové kurzy ve studiu AZ SMART vedou zkušení lektoři. Jazykové kurzy jsou koncipovány jako semestrální a probíhají ve skupinách o maximálním počtu 14 žáků. Učebny jazykových kurzů jsou v samotném centru Prahy, přímo u stanice metra A, B Můstek.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství