26.02.2012 17:12

Podnikový systém

Podnikové informační systémy jsou cesta kterou se vydává řada firem v České republice a v zahraničí. Podnikové systémy usnadňují práci při správě dokumentů firemní komunikaci a také při účetnictví a dalších ekonomických procesech uvnitř firmy. Jedním z nich je podnikový a informační systém Helios, který nabízí v několika verzích česká společnost Asseco Solutions a.s. Informační systém je nabízen v několika verzích zejména pro velké a střední firmy, ale i drobné živnostníky.

Verze podnikového systému Helios pro malé firmy nabízí vedení účetnictví, daňové evidence, mezd a personalistiky. Mezi důležité vlastnosti této verze podnikového systému Helios patří snadná modifikovatelnost přesně na míru potřeb konkrétní organizace. Hlavní z výhod, které ocení malé firmy a živnostníci je především vysoká míra integrace s aplikacemi MS Office a funkce odesílání dokumentů na e-mail. Snadné je také online provázání systému s eshopem. Kromě malých firem a živnostníků, je tato verze podnikového systému vhodná také pro neziskové organizace či nadační fondy. Tedy primárně pro subjekty využívající fakturaci, správu skladu, mzdovou agendu a účetnictví a daně.

Dalším typem podnikového systému je ERP systém. Podnikový systém pro obchod a řízení procesů v moderním obchodu. ERP systém využijete také při práci velké firmy. Jde o kompletní informační podnikový systém. Unikátnost ERP systému je ve vlastním vývojovém jádru systému, které umožňují tvorbu specifických řešení pro potřeby každé firmy. Zároveň je možné s tím jak se společnost rozrůstá a definuje nové požadavky na tok dokumentace, uzávěrky, monitoring klíčových ukazatelů a změnu legislativy, ERP systém pružně upravit a dále rozvíjet.

Jedním z hlavních přínosů podnikových systémů Helios je snadný přístup k informacím, které potřebují při své práci všichni podnikatelé, či organizace. Podnikový systém Helios není specifický pouze pro konkrétní oblast či odvětví podnikání, naopak je nabízen jak řešení pro každou firmu a každý obor činnosti. Snadná úprava modulů umožňuje přesné zaměření s ohledem na specifikaci procesů každé firmy. Podnikový systém s přizpůsobí vaším požadavků, nikoli vy podnikovému systému. S tímto nástrojem ušetříte mnoho času zaměstnanců, kteří pracují ve finančním oddělení, ale také ve skladu. Podnikový systém Helios lze také používat při správě logistiky, nebo skladových zásob. Mezi spokojené zákazníky tohoto podnikového systému patří desítky firem a živnostníků.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství