14.09.2014 10:40

Plastová a hliníková okna

Rekonstrukce domu, či stavba nového s sebou přináší spousty zásadních rozhodnutí. Jedním z nich je rozhodnutí, jaký materiál bude použit na okna a dveře. V dnešní době je volba oken více méně volbou o úspoře energií. Všichni známe stará dřevěná okna, která izolovala pouze hliníkovým plechem umístěným na jejich obvodu. Typickou známkou těchto oken bylo, že při větru profukovala. Samozřejmě se jejich prostupnost zvyšovala s věkem a používáním. Dnešní technologie ovšem dokáže oproti dřívějšku ušetřit více než polovinu energie na vytápění, pouze díky vhodně zvoleným oknům a dveřím.

Plastová okna a dveře vyrábí například společnost DAFE-PLAST. Plastová okna a dveře DAFE-PLAST jsou dodávána v několika variantách. Mezi hlavní vlastnosti plastových oken DAFE-PLAST patří výroba oken z prověřených systémových profilů REHAU. Osazení oken kováním ROTO, díky kterému okna bez problémů fungují desítky let. Další výhodou je záruka na plastová okna po dobu 5 let. Samozřejmostí u oken i dveří je veškeré poradenství a zaměření zdarma.

V nabídce plastových oken je několik variant od ekonomicky výhodných oken pro novostavby až po hyperizolační okna PROGRESS, která jsou charakteristická svými vlastnostmi tlumení vnějších vlivů jako je hluk, či bezpečnost jejich konstrukce, která je zvýšená armováním.

Kromě plastových oken dodává společnost DAFE-PLAST, také hliníková okna, která umožňují přizpůsobení individuální architektuře stavby. Uplatnění hliníkových oken je jak u rodinných domů či vil, tak například také u zimních zahrad. Zimní zahrady vám profesionálové z DAFE-PLAST navrhnou přesně podle vašich požadavků, tak aby zimní zahrada odpovídala vašim představám a plánovaným nákladům.

Společnost DAFE-PLAST má i svůj vlastní Showroom, kde se můžete podívat, jak budou vypadat okna či dveře a nebo zimní zahrada právě u vašeho domu. Možnost vidět „naživo“ výrobky v předváděcím centru je obrovská výhoda před konkurencí. SHOWROOM DAFE-PLAST najdete v Jihlavě, je tedy pohodlně dostupný díky dálnici D1.

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství