20.11.2012 13:43

Plastová a hliníková okna a dveře

Plánujete výměnu oken, nebo stavíte nový dům? Pokud ano jistě se zajímáte o to, jaké materiály při jeho stavbě, či výměně oken použít. Posledními trendy ve stavitelství jsou plastová okna, a nebo hliníková okna, která se vyznačují dlouhou životností a velmi dobrými vlastnostmi na ovládání. Jedním z výrobců plastových a hliníkových oken je společnost DAFE-PLAST.

Společnost DAFE-PLAST působí na trhu výroby oken již více než dvacet let a má tak bohaté zkušenosti z tohoto oboru. V nabídce společnosti DAFE-PLAST nejsou jen plastová okna a hliníková okna, ale také dveře či zimní zahrady. Zajímavostí u zimních zahrad je jejich nenáročnost, které přicházejí postupně na chuť i Češi, a to jak na prostor tak i na náklady s nimi spojené. Například ve Velké Británii naleznete téměř za každým domkem zimní zahradu, která umožňuje příjemné posezení i v chladnějších měsících a zajistí potřebné klima pro vaše domácí květiny. Zastoupení má společnost DAFE-PLAST téměř v každém regionu, samozřejmostí je kromě vyškolených odborníků, také poradenství zdarma. Produkty DAFE-PLAST mají dlouhou životnost a tomu také odpovídá standardní pětiletá záruka a desetiletá záruka u těsnosti montážní spáry. 

—————

Zpět


Kontakt: Pro právo Projekty: Smlouvy zdarma, Vzory zdarma, Smlouvy a vzory, Výpověď - vzor, Vzor životopisu, Půjčky a dluhy, Rozvod manželství